Нове життя екосистемі: на водоймах Одещини проводяться роботи по зарибленню

0 коментарів 21060 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На водоймах Одеської області в рамках Режиму спеціального товарного рибного господарства (СТРГ) активно проводиться робота по зарибленню. Вселено вже більше шести мільйонів екземплярів риб. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський рибпатруль.


Кілька компаній, зокрема ТОВ “Репида”, АРК “Придунайська нива”, РА «Хаджибейський лиман», ТОВ «Перкарина ІГС» та ТОВ «ВМС-10», продовжують зариблення водойм Ялпуг-Кугурлуй, Катлабух, Хаджибейського лиману, Кучурганського водосховища та озера Сасик відповідно.

Роботи включають вселення цьоголітків товстолоба, білого амура та коропа. Середня вага товстолоба становить від 20,4 до 24,1 г, коропа – від 20,0 до 29,8 г, білого амура – 22,6 г.

Діяльність контролюється спеціальною комісією, у складі якої представники Управління Держрибагентства, Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, місцевої адміністрації та Держпродспоживслужби. Роботи по вселенню риби продовжуються з метою підтримки та збереження рибного потенціалу регіону.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x