Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Через шторм в Ізмаїльському районі зникло світло

0 коментарів 59616 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 18 листопада, через несприятливі погодні умови на Одещині сталось відключення від електромережі 8 населених пунктів. Найбільше постраждали Ізмаїльський та Одеський райони. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ДТЕК “Одеські електромережі”. 


Як повідомили в енергетичній компанії, відключення почались зранку. Окрім того, після нічних обстрілів регіону без світла залишилися понад 2000 родин.

22 наші бригади — а це 22 одиниці техніки та 67 фахівців — вже працюють над відновленням електропостачання. Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!“, – прокоментували у ДТЕК “Одеські електромережі”.

Нагадуємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте про це через:
– приватні повідомлення на сторінці компанії у фейсбук;
– спеціальну форму на сайті енергетиків в розділі «Відсутня електроенергія?»;
– або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.
Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x