Білгород-Дністровський район поховає ще одного Героя – на війні загинув Юрій Підгорний

0 коментарів 49032 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Шабівська громада знову в сльозах – сьогодні, 15 листопада, стало відомо про загибель на полі бою ще одного мешканця цього краю, добре відомого у спортивних кругах, Юрія Володимировича Підгорного. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Шабівську сільську раду. 


Відомий тренер Української Федерації Змішаних Бойових Мистецтв Білгород-Дністровського району став на захист своєї рідної країни та земляків з перших днів повномасштабної війни. Він мужньо боронив від ворога українську землю, однак під час виконання бойового завдання позавчора, 13 листопада, серце справжнього українця перестало битись… Сталось це біля населеного пункту Новорайськ, Херсонської області.

В цивільному житті Юрій був призером України UFMMA та чемпіоном області, його життя було присвячено спорту, де він виховував дітей та підростаюче покоління.

17 жовтня солдату Юрію Підгорному виповнилось 40 років. Мужнім, турботливим, розумним, чуйним, добрим та справедливим – саме таким залишиться чудовий чоловік у пам’яті своїх рідних, близьких, друзів та учнів…

Шабівська сільська рада, сільський голова та виконавчий комітет висловлюють щирі слова співчуття родині загиблого. Низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника Юрія знайде вічний спокій“, – висловили свої співчуття у керівництві громади.

Прощання з Юрієм відбудеться 17 листопада о 11:30 за адресою: с. Шабо, вул. Селянська, 56-а.

Колектив «БІ» висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Героя з приводу тяжкої втрати!

Білгород-Дністровський район поховає ще одного Героя - на війні загинув Юрій Підгорний

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x