В домівки Ізмаїла нарешті прийшло тепло

0 коментарів 33372 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Від сьогодні, 15 листопада, місцева компанія з обслуговування тепломереж розпочала процес обігріву домівок, під’єднаних до центральної тепломережі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Ізмаїла Андрія Абрамченка. 


Як повідомив очільник міста, КП «Теплові мережі «Ізмаїлтеплокомуненерго» проводить поетапне підключення обʼєктів до системи централізованої теплоподачі. Жителям нагадують, що у разі виникнення питань містянам потрібно звертатись за телефоном 098181 85 15. Це контакт аварійної служби, що працює цілодобово.

Як відомо “БІ” з власних джерел, в дитячих навчальних закладах міста також батареї стали теплими, але поки що не у всіх.

В свою чергу нагадаємо, що про ймовірний початок сезону обігріву в Ізмаїлі саме 15 листопада “БІ” повідомляла раніше. Губернатор Одеської області Олег Кіпер повідомляв: щоб опалювальний сезон 2023-2024 року пройшов без аварій, відповідні служби регіону щоденно здійснювали перевірку та налагодження всіх систем, що забезпечують мешканців області теплом, світлом та водопостачанням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x