Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії

0 коментарів 19494 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Команда Міжнародного етнографічного кінофестивалю «ОКО» підтримала військових, за що днями отримала Подяку від командира 88-го окремого батальйону морської піхоти (м. Болград,) підполковника Олександра Дробітька. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на сторінку у Facebook Тетяни Станєвої, засновниці та директорки «ОКО».


“БІ” вже розповідало про те, що з 1 по 7 жовтня у столиці Болгарії – Софії – проходив Четвертий Міжнародний етнографічний фестиваль “ОКО”, батьківщиною якого є Болград. Проте у зв’язку з війною в Україні його організатори вирішили провести захід на території братньої для Болграда Болгарії.

Зазначимо, що ще напередодні організатори поставили за мету зробити не просто чергове свято кіномистецтва, а й присвятити його війні Україні. А саме: зібрати певну суму коштів з виставки-продажу та аукціону фоторобіт Олександра Барона в рамках фестивалю, щоб потім передати її 88-му батальйону морської піхоти, в лавах якого чимало вихідців з Бессарабії сьогодні наближають нашу Перемогу. І це їм вдалося.

«Міжнародний етнографічний кінофестиваль “ОКО” зібрав навколо себе багато небайдужих людей Болгарії – інтелектуалів, добрих, дбайливих українських болгар, які підтримують Україну і нас. Хлопці, ваша підтримка має конкретні масштаби та результати й цілком реальну подяку від командування 88-го батальйону. Близько 4 тисяч євро (8 175 болгарських левів) ми зібрали та передали Оксані Кілафли та її фонду, на які будуть закуплені дрони для 88-го батальйону», – написала на своїй сторінці Тетяна Станєва.

Додамо, найбільше – 2500 левів – приніс продаж трубки для РПГ, розписаної художниками з Болграда, 1000 левів – прапор України з підписами солдатів 88-го батальйону, ще 800 левів – прапор з підписом голови Служби розвідки України Кирила Буданова, 1500 левів – представлені на виставці фотографії подружжя Ліберових, Сергія Міхальчука, Олександра Барона, а також прапор з гербом 88-го батальйону – 700 левів, та інші предмети, пов’язані з Україною.

Також поза аукціоном та виставкою-продажем дарувальниця Мілена пожертвувала 88-му батальйону 975 левів, купивши фотокартину «Очі» родини Ліберових з проєкту «КультураВСвійна».

«Я пишаюся вами, хлопці! Ви чудові люди! Моє серце гордо і задоволене. Хтось скаже, що це невеликі кошти. Можливо) Однак ми віримо, що і вони неодмінно допоможуть нашим захисникам. Дякуємо болгарам за допомогу! Разом – до перемоги», – зазначила Тетяна Станєва. А також доклала фото з текстом подяки від командира морських піхотинців Олександра Дробітька.

Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії
«Ця грамота – це подяка не лише ОКО – International Ethnographic Film Festival, це вдячність усім добрим людям, які підтримують українських захисників», – додала засновниця «ОКО».

Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії Мистецтво, що веде до Перемоги: Міжнародний етнографічний кінофестиваль «ОКО» зібрав та передав 4 тисячі євро на допомогу 88-му батальйону морської піхоти, в рядах якого служать багато вихідців із Бессарабії

Фото Тетяни Станєвої

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x