Краса – це здоров’я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини

7 коментарів 27513 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно у фізіотерапевтичних кабінетах консультативно-діагностичного поліклінічного відділення Болградської ЦРЛ була введена в експлуатацію лінійка обладнання відомої у всьому світі англійської фірми BTL, що спеціалізується на трьох основних сегментах ринку: фізіотерапія, кардіологія та естетична медицина. А також одне обладнання французького виробника. У чому актуальність цього придбання, за чий облік воно було зроблено, які тепер фізіотерапевтичні послуги можна отримати у фізкабінетах Болградської ЦРЛ, дізнавалася власна кореспондентка «Бессарабії INFORM».


Зазначимо, що фізіотерапевтичні кабінети консультативно-діагностичного поліклінічного відділення Болградської ЦРЛ більше не схожі на маленький санаторій совдепівської епохи. Вони трансформувалися у невеликі, але центри профілактики, реабілітації та естетичної медицини.

«Коли Болградський міський голова Сергій Димитрієв та генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Болградська районна центральна лікарня» Віктор Дішлі запитали, яке саме обладнання ми потребуємо, я назвала саме англійську фірму BTL, відому у всьому світі. Бо якщо й набувати, то якісне та сучасне, адже треба йти в ногу з часом. Дякую, нас почули. Тепер ми здатні надавати ті послуги, яких раніше не було», – розповіла завідувачка фізіотерапевтичних кабінетів Надія Мастерюк.

Усі чотири апарати – фізіотерапевтичні комплекси з унікальною модульною системою, з встановленими протоколами та терапевтичними енциклопедіями, що висвічуються на великому сенсорному екрані. А головне – кожен із них здатний виконувати декілька терапій залежно від моделі. Це магніто-, електро-, лазеротерапія.

«Фізіотерапевтичні методи ефективні, нешкідливі та підвищують імунний захист організму. Вони є невіддільною частиною періоду реабілітації після тяжких травм та профілактики хронічних захворювань різних органів. Фізіотерапія може використовуватися як самостійно, так і комплексно з іншими лікувальними процедурами, що дозволяють прискорити одужання», – додає лікар.

Ну а четверте обладнання лінійки BTL – апарат пресотерапії – може використовуватися не тільки для профілактики багатьох захворювань, але й вирішити цілий спектр естетичних проблем. Одна така процедура пресотерапії здатна замінити 10-15 сеансів лімфодренажного масажу, тобто розв’язувати проблему з відтіками, важких ніг, ожиріння, позбавити целюліту, вирішити популярну нині проблему і навіть поліпшити стан онкохворих.

«Попит на цей апарат вже є. Ось зараз зателефонувала пацієнтка, яка вже випробувала наш апарат пресотерапії та бажає продовжити курс. За її власним зізнанням, вона проходила подібні процедури у столиці, але апарат там був старішим. І це так. Не кожен сьогодні центр реабілітації в області оснащений такого роду медобладнанням, як у нас», – підкреслює Надія Мастерюк.

Вона проводить до кабінету, де встановлено ще одне нове медобладнання французького виробництва Kinetec Kinevia Duo, яке нагадує велотренажер.

«Це дуже потрібне обладнання для реабілітації людей, які пережили інсульт. Воно оснащене інтелектуальною системою для активного та пасивного тренування рук та ніг. Тобто людина може розробляти їх як самостійно, так і завдяки підказкам обладнання, яке саме призводить до руху кінцівки», – показує можливості цього придбання завідувачка фізкабінетів.

Прокоментував потребу в оснащенні фізкабінетів новим обладнанням і Болградський міській голова Сергій Димитрієв.

«Наші земляки-захисники будуть повертатися додому, деякі вже повертаються після поранень, та потребують якісної реабілітації, яку тепер зможуть надати в Болградській лікарні. Це дуже важливо», – сказав «БІ» Сергій Димитрієв.

Додамо, що загалом на всі ці придбання з бюджету Болградської громади було направлено 1 мільйон 744 тисячі гривень.

Краса – це здоров'я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини Краса – це здоров'я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини Краса – це здоров'я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини Краса – це здоров'я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини Краса – це здоров'я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини Краса – це здоров'я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини

Краса – це здоров'я: завдяки новому сучасному обладнанню у Болградській ЦРЛ тепер можна не лише пройти якісну профілактику та реабілітацію, а й отримати послуги естетичної медицини

guest

7 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олена Куликовська
Олена Куликовська
6 месяцев назад

Супер!

Катерина Кітнюх
Катерина Кітнюх
6 месяцев назад

Це дуже добре!

Олег Дягілєв
Олег Дягілєв
6 месяцев назад

Сподіваюсь, що реабілітація для УБД безкоштовна?

Артем Караєв
Артем Караєв
6 месяцев назад

А що таке “важкі ноги”?

Анатолій Руденко
Анатолій Руденко
6 месяцев назад

Напомнили, что к кардиологу нужно сходить

Артем Докучаєв
Артем Докучаєв
6 месяцев назад

Пишіть одразу й ціни на процедури

Людмила Писарницька
Людмила Писарницька
6 месяцев назад

Треба буде записатися на пресотерапію

7
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x