Білгород-Дністровщина втратила на війні ще одного вірного сина: завтра у Шабівській громаді попрощаються з 27-річним Андрієм Ішковим

0 коментарів 14229 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Рука російського окупанта забрала життя ще одного відданого сина України. 9 жовтня 2023 року внаслідок поранень отриманих під час ведення наступальних дій із звільнення країни від російських загарбників в районі н.п. Новопрокопівка, Запорізької області загинув захисник з Шабівської громади Білгород-Дністровського району Андрій  Сергійович Ішков (02.01.1996 р.н.). Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на Білгород-Дністровську РВА.


Як зазначається, Андрій Ішков був одним із кращих військовослужбовців підрозділу, служив на передовій, проявляючи мужність і самовідданість.

“Не дивлячись на свої молоді роки, він пішов захищати нас і нашу країну. Він прожив зовсім коротке, але свідоме життя чоловіка та патріота. Не здійснив всіх мрій, але й не став осторонь подій, які відбуваються в нашій країні. За нас він віддав найдорожче – своє життя”, – йдеться у повідомленні.

Віддати останню шану воїну-захиснику – солдату Ішкову Андрію Сергійовичу, можна буде 21 жовтня 2023 року, о 10:00, за адресою: с. Софіївка (Шабівська ТГ), вул. 28 червня, буд. 13.

Жителів громади закликають гідно провести військовослужбовця, що боронив нашу державу від російських загарбників, та взяти участь у живому коридорі прощання із земляком.

Вічна і світла пам’ять захиснику! Вічна слава Герою!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x