Стоп фейк: шахраї від імені Білгород-Дністровської РВА просять долучатися збору коштів на підтримку ЗСУ

0 коментарів 23058 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На офіційній сторінці Білгород-Дністровської районної військової адміністрації опублікували спростування інформаційного листа, надісланого нібито від імені голови РВА Василя Самокиша. Невідомі зловмисники, використовуючи бланк установи, звернулися щонайменше до одного з підприємств Саратської громади з проханням взяти участь начебто у наданні фінансової допомоги нашим захисникам. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу РВА.


У зверненні, яке надійшло до приватного підприємства, йдеться про те, що “нашим воїнам необхідні спецобладнання та засоби пересування”.

“З метою підтримати співвітчизників-героїв, що ціною власного життя та власною кров’ю здобувають незалежність нашої країни, а також для закупівлі військової амуніції та наданні фінансової допомоги у розмірі 87 тисяч гривень відкрити розрахунковий рахунок….”, – недолуго написали шахраї та вказали назву банку та ім’я отримувача “допомоги”.

У РДА спростовують будь-яке відношення до цього звернення.

“Зазначеного типу лист є фейком та не відповідає дійсності”- підкреслили у РВА.

Нагадаємо, минулого року до подібної схеми “заробітку” також вдалися невідомі особи, які від імені тодішнього голови Одеської ОВА Максима Марченка розсилали листи з проханням взяти участь у програмі гуманітарної допомоги Збройним Силам України.

Стоп фейк: шахраї від імені Білгород-Дністровської РВА просять долучатися збору коштів на підтримку ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x