“Йшли з сусіднього села і нічого не порушували”: на Болградщині затримали двох чоловіків, які вирішили повернутись додому з Молдови через “зелений” кордон

0 коментарів 19737 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні о 4 ранку прикордонники Ізмаїльського загону затримали двох місцевих жителів Болградського району за незаконне перетинання державного кордону України неподалік села Кубей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку стражів кордону.


Як зазначається, чоловіки вирішили повернутись з Молдови до України через «зелений» кордон, оминаючи всі пункти пропуску.

У своє виправдання вони пояснили, що, начебто, йшли з сусіднього села і нічого не порушували, але пильні охоронці кордону показали їм, де саме вони перетнули кордон, вказавши на їхні сліди на контрольно-слідовій смузі.

На обидвох нічних туристів складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання державного кордону України …». Також перевіряється інформація в Болградському РТЦК та СП, чи не рахуються дані чоловіки в списках ухилянтів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x