Сьогодні Ізмаїл скромно відзначає 433-ю річницю з дня заснування

0 коментарів 84132 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні Ізмаїл відзначає свій 433-й день народження. Рідне місто привітав з днем народження і міський голова Андрій Абрамченко, передає “Бессарабія INFORM”.


На жаль, цього року столиця Придунав’я святкує без колишніх значних урочистостей. Сьогодні у місті заплановано проведення декількох заходів, зокрема спортивних.

Як підкреслив Андрій Абрамченко у своєму привітанні,  будемо сподіватися, що наступний день народження нашого міста городяни відзначатимуть, як переможці над російським агресором.

“Сьогодні наше славетне місто святкує особливе свято для нашої громади – свій день народження. Цей день об’єднує тих, хто відчуває себе частиною нашої дружньої родини і пишається тим, що він — ізмаїльчанин, що він — українець.

З початком широкомасштабної агресії російської федерації проти України життя нашого міста змінилось. Ізмаїл став прихистком для тисяч людей, які знайшли тут дім, друзів, роботу та підтримку. Наші Захисники – ізмаїльчани на передовій боронять рідну Україну, а кожен з нас на своєму місці працює задля Перемоги.

Ми глибоко вдячні нашим Захисникам і Захисницям, підрозділам сил безпеки та оборони, завдяки стійкості, мужності та героїзму яких наша держава щодня наближає Перемогу!

Шановні мешканці міста! Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Днем міста! Віримо, що наступний день народження нашого міста ми будемо святкувати як переможці над російським агресором. Єднаємось та працюємо разом – в ім’я майбутнього України та нашого міста!

З Днем народження, Ізмаїл!

Слава усім, хто захищає нашу державу!

Слава нашим героям!

Слава Україні!“.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x