Керівництво Болградської громади видало черговий ордер на службове житло молодій лікарці

0 коментарів 62100 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З радісної події почалась сьогодні апаратна нарада керівників структурних підрозділів Болградської міської ради. Молода лікарка-отоларинголог Болградської ЦРБ Анастасія Карачебан отримала службовий ордер на двокімнатну квартиру від Болградського міського голови Сергія Димитрієва. Як все відбувалося, бачила власна кореспондентка «Бессарабія INFORM» в Болграді.


Зазначимо, що працювати в Болградській ЦРЛ 30-річна Анастасія Карачебан почала нещодавно – з 26 червня – за запрошенням меддиректорки КНП «Болградська ЦРЛ» та за сумісністю своєї колишньої однокурсниці в Одеському національному медуніверситеті Катерини Ніколаєвої.

«Я не могла відмовити, адже Болград для мене – не чуже місто. Тут я закінчила гімназію ім. Г. С. Раковського», – розповіла Анастасія, яка погодилася на роботу попри те, що на той час знаходилась у декретній відпустці з шестимісячною донькою, а її чоловік захищає свободу України в лавах ЗСУ.

Молода лікарка швидко зуміла завоювати авторитет серед місцевих пацієнтів. Ще до виходу у декрет встигла отримати досвід у міській клінічній лікарні №1 Одеської міської ради (Єврейській лікарні). Вона також спеціалізується на сурдології – підборі слухових апаратів та лікуванні слуху.

«Ми готові й надалі робити все, що від нас залежить, щоб молоді фахівці залишалися у нашій громаді, відчували себе максимально комфортно і могли з повною віддачею виконувати свій професійний і дуже важливий обов’язок – повертати людям здоров’я. Бажаю вам у цьому успіхів», – зазначив Сергій Димитрієв, вручивши документ лікарці.

Додамо, це вже другий ордер на службове житло  в цьому році та вже восьмий, якій Болградська міська рада надає молодим лікарям Болградської ЦРЛ з 2021 року.

Це стало можливим завдяки тому, що Департамент охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації у 2021 році виділив Болградській міській раді кошти на придбання службового житла для медиків.

Керівництво Болградської громади видало черговий ордер на службове житло молодій лікарці

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x