Після атак на Ізмаїльщину Румунія заявила про вжиття додаткових заходів для посилення моніторингу та безпеки повітряного простору на своїх кордонах

0 коментарів 44388 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Після кількох атак на українські придунайські міста на Ізмаїльщині Міністерство національної оборони (МНО) Румунії оголосило, що ними будуть вжиті додаткові заходи для посилення моніторингу та безпеки повітряного простору на своїх кордонах.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на офіційну інформацію оборонного відомства сусідньої держави.

Цій заяві передував візит міністра Анджела Тилвера до населених пунктів Четалкіой та Кілія Веке, розташованих поблизу атак російської федерації на інфраструктуру дунайських портів України, де спілкувався з жителями та владою цих поселень про проблеми, з якими вони стикаються. Зазначається також, що група міністерства вирушила в околиці села Плауру, де фахівці виявили “елементи, які можуть бути фрагментами дрону”, не підтверджуючи при цьому, що безпілотник є російським.

За підсумками цієї поїздки у Міноборони сусідньої країни оголосили, що будуть вжиті додаткові заходи для посилення спроможності моніторингу та безпеки повітряного простору на кордонах Румунії.

“Спеціалісти МНО на місці відібрали зразки, які будуть піддані технічній експертизі, яка дозволить встановити їхнє походження та характеристики. Висновки, сформульовані фахівцями МНО після завершення досліджень, будуть оприлюднені з максимальною швидкістю”, – додається в пресрелізі відомства.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x