Поки один імітує втрату свідомості, інший принижує та обзиває «негідниками» не згодних із управлінням Мельниченка депутатів райради: у Білгород-Дністровському районі почалося протистояння не на жарт

0 коментарів 41418 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 10 серпня, стало відомо про затримання Службою безпеки України голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка. За офіційними повідомленнями обласної прокуратури, це пов’язано з розкраданням майна Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу на суму 2 мільйони 690 тисяч гривень. Через цю подію у райраді вибухнув конфлікт, про який розповість «Бессарабія INFORM».


Судячи з усього, Григорій Мельниченко не очікував такого розвитку подій, оскільки щодня на своїх сторінках у соціальних мережах звинувачував в усіх можливих злочинах керівництво міста та району, а також погрожував їм арештами. Однак голові райради довелося першим приміряти «кайдани». Від такої несподіваної ситуації Григорій Мельниченко, за даними свідків, під час затримання навіть демонстрував свої артистичні таланти ─ на очах у правоохоронців він нібито втратив свідомість, то ж довелося звернутися за допомогою медиків.

У цей час у районній раді, яку поки що очолює Григорій Мельниченко, 10 серпня провели термінове засідання Президії, рішення якої дуже налякали підлеглого Мельниченка, а саме ─ керуючого справами райради Вадима Кесарчука.

З власних джерел «БІ» стало відомо, що у закритій групі районної ради Кесарчук звернувся до депутатського корпусу із «щемливим» зверненням, при цьому називаючи частину депутатів «негідниками». Мова йде про тих народних обранців, які втомилися від недолугого керівництва Григорія Мельниченка, якого за два роки його правління й на робочому місці важко було знайти.

Далі ─ текст звернення Вадима Кесарчука мовою оригіналу (судячи з усього посадовець не знайомий із законодавством щодо функціонування державної мови):

«Группа негодяев, из числа депутатов Белгород-Днестровской районной рады, воспользовавшись не законным задержанием головы райрады Григория Мельниченко, собрали Призидию и приняли решение о проведении внеочередной сессии, на которой предлагают рассмотреть вопрос о досрочной отставке Григория Мельниченко. Их не останавливает то, что их коллега, не сможет принять участие в сессии по независящим от него обстоятельствам.

Сегодня мы станем свидетелями интереснейшего эксперимента. По итогам явки депутатов на эту сомнительную сессию и соответственно итогам голосования, мы сможем определить точное число негодяев  среди депутатов районной рады. Даже заклятые враги, у которых есть честь и совесть, ни когда бы на такое не согласились.

Желаю всем депутатам удачи. Тут реально есть над чем поразмыслить каждому.

С уважением, к тем депутатам для  которых слова честь и порядочность ещё имеют какой-то смысл и презрением к тем для кого портфель важнее вышеупомянутых качеств,

Керуючий справами Вадим Кесарчук».

Поки один імітує втрату свідомості, інший принижує та обзиває «негідниками» не згодних із управлінням Мельниченка депутатів райради: у Білгород-Дністровському районі почалося протистояння не на жарт

Як далі будуть розгортатися події, слідкуватиме «Бессарабія INFORM».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x