Відзнаки – від мерії, солодощі – від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників

0 коментарів 25110 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, за новою традицією, співробітники сфери охорони здоров’я України вперше відзначають День медичного працівника, який Указом Президента України перенесли на 27 липня з 18 червня. З цього приводу до кілійських медиків завітав голова громади Вячеслав Чернявський, аби подякувати за працю кожному представнику професії, а найкращих — нагородити почесними грамотами. До його вітань традиційно долучився уродженець Кілійщини, меценат та засновник “Фонду Добра та Любові” Олександр Дубовой. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


“Від щирого серця вітаю усіх, хто стоїть на варті охорони здоров’я, з професійним святом – Днем медичного працівника!
Від вашого професіоналізму, інтуїції, терпіння залежить найголовніше, що є у людини – її здоров’я та життя. Сьогодні всі ми боремося за життя та свободу нашої країни, яка страждає від загарбників, що прийшли на нашу землю. Прийміть подяку за вашу самовіддану працю, наполегливість та старанність. Бажаю вам, вашим рідним та близьким здоров’я, щастя, життєвого добробуту“, – зазначив мер, звертаючись до всіх, хто присвячує своє життя для порятунку і лікування людей.

Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників

Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників

Також, за доброю традицією, він передав смачні торти колективам усіх закладів охорони здоров’я від земляка Олександра Дубового, який кожного року згадує про “воїнів у білих халатах” його малої батьківщини. Нагадаємо, тогоріч меценат, окрім звичних солодощів до святкового столу, приїхав у місто напередодні професійного медичного свята з двома багатофункціональними автомобілями швидкої медичної допомоги, інкубатором для новонароджених, а також дефіцитними медикаментами загальною вартістю півмільйона гривень, які наразі служать на благо пацієнтів громади.

Коллектив “Бессарабії INFORM” приєднується до найщиріших побажань і щиро дякує кожному, хто самовіддано, професійно та завзято бореться за пацієнтів, повертає їх до здорового життя! Бажаємо, аби роботи було якомога менше, та щоб вона завжди була у радість. 

Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників

Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників

Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників

Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників   Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників     Відзнаки - від мерії, солодощі - від Олександра Дубового: в Кілії традиційно вітали медпрацівників

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x