Вона відповіла «ТАК»: скоро в Ізмаїлі народиться нова сім’я рятувальників

0 коментарів 26892 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 липня, пожежний-рятувальник рядовий служби цивільного захисту Сергій Квашук  зробив пропозицію руки і серця своїй коханій Дарині. Закохані працюють разом у Службі порятунку 101 міста Ізмаїл, тож і пропозицію поєднати серця Сергій вирішив зробити прямо у службовий час. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області. 


Наречена Даринка закінчила Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля у березні 2022 року і була направлена нести службу у місто Ізмаїл. Дівчина повинна була покинути батьків, рідний дім, місто і переїхати до зовсім незнайомого для неї місця. ЇЇ наречений Сергій видався справжнім чоловіком і вирушив з коханою за 700 км від дому.

Закохані завжди знаходяться поруч, і за їхніми словами, ніколи не розлучалися. Вони обидва є найдорожчими людьми друг для друга – саме такими й повинні бути справжні почуття у коханні.

“БІ” приєднується до вітальних побажань на адресу наречених та бажає молодятам довгого та щасливого подружнього життя у вільній, рідній Україні!

Вона відповіла «ТАК»: скоро в Ізмаїлі народиться нова сім'я рятувальників

Вона відповіла «ТАК»: скоро в Ізмаїлі народиться нова сім'я рятувальників

Вона відповіла «ТАК»: скоро в Ізмаїлі народиться нова сім'я рятувальників

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x