Стояв у витоків медицини катастроф Одеської області: пішов з життя заступник гендиректора регіонального Центру ЕМД та МК

0 коментарів 39825 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 9 липня, пішов з життя заступник генерального директора Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області, заслужений лікар України, полковник медичної служби Леонтій Юхимович Донченко.


Сумну звістку сповістили в регіональному Центрі ЕМД та МК, повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Леонтій Єфимович народився на Донеччині у 1949 році, закінчив Ленінградську військово-медичну академію і пройшов великий професійний шлях у медслужбі: працював військовим медиком у різних куточках колишнього СРСР, був заступником начальника військово-медичного управління Одеського військового округу.

“Останні більш ніж 10 років він присвятив медицині катастроф, очолюючи один із найвідповідальніших напрямків у Центрі ЕМД. І численні нагороди, у тому числі державні, є свідченням відзнаки його досвіду, кваліфікації та непересічних особистих даних. Леонтій Єфимович був високопрофесійним спеціалістом, людиною з великим серцем, чудовим педагогом і наставником для молодих кадрів. Саме він стояв у витоків медицини катастроф Одеської області, тож жодна надзвичайна подія в регіоні не проходила повз його увагу. Смерть Леонтія Єфимовича Донченка – це величезна втрата для Центру і всієї медичної галузі”, – пишуть про нього колеги.

У Центрі Центрі ЕМД та МК Одеської області висловили щирі співчуття рідним та близьким:

“Молимося за упокій душі нашого дорогого колеги і обіцяємо якнайкраще дбати про його професійний спадок”.

Прощання відбудеться 11 липня об 11:00 в Одесі по вулиці Воробйова, 5в (на території ГКБ №11).

Стояв у витоків медицини катастроф Одеської області: пішов з життя заступник гендиректора регіонального Центру ЕМД та МК

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x