Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканки Бессарабії продовжують народжувати вдома

0 коментарів 24543 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 11 січня бригада пункту постійного базування Центру ЕМД та МК у селі Бородіно у складі фельдшера Світлани Чебан, водія Миколи Чумака та молодшої медсестри Марії Дерли прийняла виклик до селища Миколаївка Болградського району. Там 29-річна жінка мала от-от народити. Не гаючи часу, медики одразу вирушили за вказаною адресою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Одеській області.

Прибувши на місце виклику, лікарі в першу чергу оглянули пацієнтку. І з’ясували, що часу на госпіталізацію вже немає — треба негайно приймати пологи. Зауважимо, що медики діяли за протоколом і надали всю необхідну допомогу мамі та новонародженому хлопчику — він закричав одразу після появи на світ, мав рожеві шкірні покриви, а його стан був оцінений на 8 балів за шкалою Апгар. Фельдшер відсікла та обробила пуповину, і після стабілізації стану породіллі та хлопчика обоє були госпіталізовані в Арцизьку лікарню.

Бажаємо мамі та синочку міцного здоров’я! А бригаду вітаємо з новонародженим і дякуємо за чіткі та професійні дії“, – підкреслили у Центрі.

Мешканки Бессарабії продовжують народжувати вдома
Мешканки Бессарабії продовжують народжувати вдома
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x