У Білгород-Дністровському районі немовля так поспішало з’явитись на світ, що медикам довелось працювати в домашніх умовах

0 коментарів 206172 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 11 листопада, рано вранці до «екстренки» надійшов виклик про пологи у Кулевчанській громаді. Навіть попри те, що бригада була на місці вже через десять хвилин, доставити породіллю до пологового відділення не встигли ─ вона народила вдома. Про це, із посиланням на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Місцева 26-річа мешканка, у ході стрімких пологів, народила вдома чудову дівчинку. Дитина одразу закричала і була у стабільному стані, фельдшер визначила 9 балів за шкалою Апгар, зробила необхідні процедури.

Після надання породіллі та дитині всієї необхідної допомоги обоє були госпіталізовані до пологового будинку міста Арциз.

«Бажаємо мамі та донечці міцного здоров’я і скорішого повернення додому. Також передаємо вітання бригаді пункту постійного базування в селі Кулевча, дякуємо за швидкість та професіоналізм. Так тримати!», ─ зазначили у своєму дописі медики.

У Білгород-Дністровському районі немовля так поспішало з’явитись на світ, що медикам довелось працювати в домашніх умовах

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x