Одинадцятирічна дівчина з Білгород-Дністровщини, яку покалічила гойдалка, досі знаходиться у комі. Злощасний майданчик, де сталася трагедія, закрили

0 коментарів 31374 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одинадцятирічна дівчинка з села Андріївка, яка отримала серйозні травми внаслідок падіння з дитячої гойдалки, і досі перебуває у штучній комі. Школярці вже провели операцію на одному з оченят та витягли уламок. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Одеські лікарі, під наглядом яких наразі знаходиться Вікторія Стойчева, поки не дають жодних прогнозів, та чекають, коли з обличчя дитини спаде набряклість.

“Ми молимося, щоб Вікуся якнайскоріше отямилася“, – розповіла “БІ” жителька Андріївки Христина.

За словами жінки, діти каталися на гойдалці, коли Віка несподівано впала на землю. Атракціон з декількома дітьми двічі пройшовся по обличчю красуні. Перебуваючи у шоковому стані після отриманих ударів, Вікторія підвелася та зробила декілька кроків навпомацки з витягнутими ручками, адже нічого не бачила, та згодом впала. Одна з дівчат, які були на майданчику з Вікою, швидко побігла до найближчого магазину та покликала дорослих на допомогу, які вже згодом викликали “швидку”.

Спершу дитину доправили до Білгород-Дністровської міської лікарні, а за декілька годин перевезли до Обласної дитячої лікарні, де Віка знаходиться зараз.

“На обличчі Віки не було живого місця. Неушкодженим, дякувати Богу, залишився лоб“, – розказала “БІ” Христина.

Майданчик, на якому трапилася трагедія, наразі закрили.

Для допомоги Вікторії гроші збирають усім світом. Зокрема, односельці та небайдужі мешканці Білгород-Дністровщини щодня передають кошти на лікування дівчинки.

Після випадків перевищення ліміту на звичайній картці батьків відкрита банка у Монобанку. Вже вдалося зібрати понад 74 тисячі гривень.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x