Очільниця «облздраву» Одещини залишає свій пост, який обіймала майже три з половиною роки

0 коментарів 68067 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наталія Одарій-Захар’єва залишає посаду директора Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації, яку обіймала 3 роки та 5 місяців. Керівниця подякувала усім, з ким працювала, на офіційній сторінці Департаменту, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Посадовиця очолила Департамент у розпал пандемії Covid-19 – у квітні 2020 року. Загалом у структурному підрозділі вона працювала 15 років, а досвід  роботи у сфері охорони здоров’я області ─ 35 років.

«На посаді директора ми разом із командою всього Департаменту працювали над реформуванням системи охорони здоров’я України, оптимізацією ЗОЗ області. Це означає, що кожні проєкти рішень Департаменту, винесені на сесію депутатів Одеської обласної ради, вартували мені здоров’я. Далі – повномасштабна війна, яка змусила повністю переоцінити всю систему охорони здоров’я регіону. Ми зібрали Штаб і протягом трьох місяців жили та працювали разом однією великою родиною», ─ зазначила Н.Одарій-Захар’єва.

Ексочільниця «облздраву» поділилася досягненнями за період своєї роботи спільно із командою фахівців та медиками на місцях: вдалося забезпечити безперебійним та якісним водопостачанням 6 лікарень області, облаштовуючи артезіанські свердловини зі встановленням систем доочищення води; за програмою “Сільська медицина” в області повністю завершено будівництво 24 амбулаторій та ще трьох – за кошти місцевих бюджетів; за період повномасштабної війни лікарні області отримали 529 потужних дизельних генераторів від МОЗ України та міжнародних донорів, ставши таким чином енергонезалежними; вдалося придбати або отримати у вигляді благодійної допомоги понад 200 автомобілів швидкої медичної допомоги Центру ЕМД та МК та ЗОЗ області, тощо.

«Я не залишаю галузь медицини, а навпаки – прагну бути максимально корисною для наших громадян. А сьогодні хочу подякувати всім, хто пройшов зі мною цей непростий шлях та був поруч. Я дякую всій команді МОЗ України, Кабінету міністрів, Одеській обласній раді та обласній державній військовій адміністрації, всім головам районних адміністрацій та головам громад за довіру, допомогу і співпрацю.  Окрема подяка потужному колективу Департаменту охорони здоров’я за віддану і сумлінну щоденну роботу та підтримку 24/7, бо без вас я б не впоралась. Дякую всім керівникам структурних підрозділів ОВА та директорам закладів охорони здоров’я області за співпрацю та взаєморозуміння. І взагалі, щира подяка всій медичній спільноті Одещини!», ─ підсумувала у своєму зверненні Наталія Одарій-Захар’єва.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x