Нещасний випадок на дитячому майданчику: у селі Білгород-Дністровського району дівчинці зламала кістки обличчя карусель

0 коментарів 875097 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Андрівка Білгород-Дністровського району стався жахливий нещасний випадок на дитячому майданчику. Під час гри з качелі злетіла 11-річна школярка, після чого отримала декілька ударів атракціоном, на якому продовжували перебувати діти, по обличчю. Тепер на постраждалу чекають чисельні операції та тривала реабілітація – її личко доведеться збирати по частинах. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Наразі Віка знаходиться в Одеській лікарні без тями.

“Лиця немає від слова зовсім. Щелепа зламана. І не тільки”, – відомо про стан дівчини. Вчора їй було проведено першу операцію на оці. 

Сім’я потребує фінансової допомоги від небайдужих, адже щодня на порятунок красуні уходить велика сума. Після випадків перевищення ліміту на звичайній картці батьків відкрита банка у Монобанку. На першому етапі потрібно зібрати 50 тисяч гривень.

“Добрий вечір. Шановні односельці! У родині Стойчевих стався нещасний випадок із дочкою Вікторією. Дитина потребує численних операцій лицьової хірургії у місті Одесі та тривалого реабілітаційного періоду. Просимо всіх небайдужих допомогти сім’ї фінансово”, – звернулися до небайдужих у шкільній групі Facebook. Також гроші можна заносити готівкою у місцевий магазин.

Одночасно активні мешканці села перешкоджають діяльності дитячого майданчика, адже вважають, що він не відповідає вимогам.

“Шановні батьки!
Попередьте, будь ласка, своїх дітей, що від завтрашнього дня дитячий майданчик біля церкви зачинений!
Це стосується як діток від 2, так і до 15+ років!
Поки майданчик не буде відповідати вимогам та нормам, вхід заборонено”, – звернулися до мешканців у шкільній спільноті.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x