“Давайте разом підтримаємо наших Героїв!”: Rotary Club Izmail запрошує на великий благодійний фест на березі Дунаю на підтримку ЗСУ

0 коментарів 20196 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Громадська організація “Rotary Club Izmail” та молодіжна організація “Rotaract Izmail” запрошують на благодійний фестиваль на підтримку ЗСУ, який відбудеться в суботу, 15 липня на березі Дунаю, на базі відпочинку “Дунай” (Татару) між Ізмаїлом та Старою Некрасівкою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Зіркові гості фестивалю – одеський рок-гурт Grandma’s Smuzi. Обіцяють потужні українські пісні та кавери на світові хіти.

На сцені благодійного фесту виступатиме також відомий ізмаїльський гурт “Крізь небо”.

У рамках фестивалю для відвідувачів буде організовано фуд-корт.

Кульмінацією вечора буде аукціон з військовими лотами.

Ротаріанці, які з перших днів війни допомагають військовим, переселенцям і постраждалим від війни українцям, запрошують усіх небайдужих відвідати фестиваль на підтримку наших Захисників. Слід зазначити, що представники громадської організації знаходяться на постійному зв’язку з багатьма нашими воїнами, добре знають, що саме їм нагально потрібно на даний час і регулярно звітують, на що були витрачені зібрані благодійні кошти.

“Давайте разом підтримаємо наших Героїв!”, – вчергове закликають представники “Rotary Club Izmail”, які виступають організаторами благодійного фесту.

Вхід на благодійний захід – платний. Ціна квитка – 350 грн. Квитки можно придбати у готелі “Бессарабія” в Ізмаїлі. Є можливість бронювання трансферу. Деталі можно дізнатись за телефоном: +380681157030.

"Давайте разом підтримаємо наших Героїв!": Rotary Club Izmail запрошує на великий благодійний фест на березі Дунаю на підтримку ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x