Ізмаїльський Ротарі-клуб передав унікальне в умовах війни обладнання для одеської лікарні, куди надходять поранені з фронту

1 коментар 26433 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Один з наймолодших в Україні, Ротарі-клуб “Ізмаїл” зробив яскравий внесок у допомогу військовим. Унікальне медичне обладнання, яке здатне прискоряти загоєння ран, вони передали медікам профільної лікарні в Одесі, куда відправляють ранених бійців з фронту. Про це ровідомив губернатор Ротарі-клубів України Віталій Лесько, який у зв’язку з цією подією вперше відвидав Ізмаїл та високо оцінив роботу ізмаїльських ротаріанців.


У минулу суботу ізмаїльські ротаріанці передали медикам Одеської міської клінічної лікарні №11 ультразвуковий апарат, що дозволяє якісно та швидко очистити рани. Це унікальне обладнання, як стверджують медікі, сприяє значно більш швидкому та ефективному відновленню поранених бійців. Ціна сучасного обладання – більш ніж 760 тісяч гривень. Допомогу у фінансуванні покупки надали ротаріанці із клубів сусідньої Румунії.

“Приємно здивував Ізмаїл. Я вперше відвідав це сучасне, комфортабельне, впорядковане, доглянуте та абсолютно українське місто. Але найбільшою прикрасою та перевагою цього міста звичайно є Ротарі клуб Ізмаїл. Молоді, спортивні, вмотивовані і виправдано амбітні”, – написав на Фейсбук Лесько.

Він також приймав участь у передачі Ротарі клубом Ізмаїл представникам Одеської лікарні, яке рятує наших захисників, нового медичного обладнання. Губернатор зазначив, що цей пристрій, придбаний румунськими ротарійцями, шляхом ультразвукового очищення ран в рази прискорить їх загоєння, та відповідно скоротить строки лікування поранених захисників.

Як розповів він, в цей же день прийняв участь в благодійному турнірі із волейболу, що організував Ротарі-клуб Ізмаїл. Зібрані кошти будуть витрачені на облаштування ігрової кімнати для дітей переселенців.

Глава українського Ротарі окремо подякував президенту ізмаїльського клубу Оксані Чимбер та всім ротарійцям Ізмаїла за їхню службу.

Ротарі – це міжнародна добровільна клубна організація, що об’єднує 1,2 мільйона членів – лідерів, що вирішують різноманітні проблеми і називаються Ротарійцями – які об’єднують людей та діють, створюючи тривалі позитивні зміни. Вже понад 115 років вони об’єднують культури та з’єднують континенти, щоб разом відстоювати мир, боротися із неписьменністю та бідністю, забезпечувати людей чистою водою та викорінювати хвороби.

Ізмаїльський Ротарі-клуб передав унікальне в умовах війни обладнання для одеської лікарні, куди надходять поранені з фронту

Ізмаїльський Ротарі-клуб передав унікальне в умовах війни обладнання для одеської лікарні, куди надходять поранені з фронту

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
новак 89
новак 89
1 год назад

И зачем трубить на весь Мир? Люди и больше делают и не пиарятся, а эти наклянчат денег, купят какую-то б/у штуковину и хвалят сами себя.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x