У Білгороді-Дністровському привітали журналістів з професійним святом

0 коментарів 22059 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


6 червня у Білгород-Дністровському відбулися урочистості з нагоди Дня журналістів, який сьогодні святкують у нашій країні. У сесійній залі міської ради для вручення почесних грамот зібрали представників ЗМІ. Про це повідомляє інформагенція Бессарабія INFORM, кореспондентку якої теж відзначили.


Журналістів Білгорода-Дністровського вітав заступник міського голови Андрій Криштопов.

“Ви всі дуже професійно ставитесь до своєї справи. Хочу подякувати за те, що ви дійсно правильно доносите до мешканців, та тих, кого турбують проблеми міста, інформацію про події та урочисті заходи, які відбуваються у нашому місті. Від себе особисто хочу подякувати за те, що ви завжди спілкуєтеся з людьми і потім нам пропонуєте, як правильно зробити щось, підказуєте – це дуже професійно і це ваша особиста віддача, яку ви робите від свого серця… Дякую, що ви знаходитесь поряд і робите велику справу”, – підкреслив заступник мера.

Згідно з розпорядженням міського голови, за вагомий особистий внесок у розвиток інформаційної сфери міста та за успіхи у висвітленні соціально-економічних, культурних та спортивних аспектів життєдіяльності Білгорода-Дністровського грамотами нагородили:
головну редакторку Білгород-Дністровської міськрайонної ТРК «Новини Придністровʼя» Наталія Скопінцева та оглядачок Олесю Семчинську і Ірину Вербинську, а також випускових відповідальних телерадіокомпанії Анатолія Лук’янчука та Віталія Солодухіна; головного редактора ТОВ «Торнадо-Прес» Олександра Маркевича; директорку ТОВ «Редакція «Слово Придністров’я» Галина Тiтова та її заступницю Аллу Гладун, а також кореспондентку інформаційної агенції «Бессарабія Інформ» Сніжану Ільїну.
Вітаємо колег з професійним святом та бажаємо гострого пера, цікавих тем та творчого натхнення!
У Білгороді-Дністровському привітали журналістів з професійним святом
У Білгороді-Дністровському привітали журналістів з професійним святом
У Білгороді-Дністровському привітали журналістів з професійним святом
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x