Одещина готується приймати людей, яких евакуюватимуть із затоплених територій Херсонщини

0 коментарів 32940 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вночі, 6 червня, російські окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС , яка розташована від Херсона вище за течією Дніпра. Внаслідок цього десятки тисяч мешканців з навколишніх громад опинились без даху над головою. Жителів цілими селищами евакуюють до безпечних місць, зокрема, до Одещини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську військову районну адміністрацію.


Як повідомив голова Одеської військової районної адміністрації Юрій Крук в сьогоднішньому брифінгу, наразі йде підготовка місць для розміщення великої кількості внутрішніх переселенців з Херсонської області. Зокрема, в Одеському районі вже готово 1100 місць. Загалом Одеська область максимально в короткий термін має можливість розмістити 3291 особу у місцях компактного поселенн

“Об’їжджаємо громади, працюємо спільно з головами громад, готуємо місця для мешканців 80 підтоплених населених пунктів Херсонщини. Зараз в оперативному режимі відпрацьовується питання щодо розміщення осіб у приміщеннях закладів освіти та приватних секторах”, – заявив Крук.

Для осіб, які переміщуються, є телефонна гаряча лінія, зокрема для розв’язання питань розміщення +38 (067) 304-91-95.

Одещина готується приймати людей, яких евакуюватимуть із затоплених територій Херсонщини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x