“Трясемося і вдень, і вночі!”: мешканці Ізмаїлу жаліються на нескінченний рух вантажівок повз їхні будинки

0 коментарів 57348 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі курсування великовантажного транспорту продовжує негативно впливати на стан внутрішніх міських доріг та нервову систему мешканців тих вулиць, якими майже цілодобово рухаються фури. До редакції “Бессарабії INFORM” постійно надходять скарги з цього приводу. 


Як приклад, жителі вулиці Григорія Сковороди (колишня Фучика) вже майже місяць живуть у стані постійного гуркоту за вікном – фури курсують одна за одною майже без перерви. Через таке навантаження руйнується не лише дорожнє полотно, а й – навіть будинки.

З’явились фури в цьому районі міста через те, що у середині квітня вулиця Григорія Сковороди була внесена до резервного маршруту руху великовантажного транспорту рішенням виконкому.  Задіяти його довелося у травні через початок дорожніх ремонтних робіт на інших ділянках міста. Як гірко живеться мешканцям інших маршрутів, де посилено гурчить з самого початку війни в Україні, можна тільки уявити…

Про те, як саме і де проходить процес ремонту доріг в Ізмаїлі, нещодавно розповів в ексклюзивному інтерв’ю нашому виданню мер міста Андрій Абрамченко. Він же наголосив, що паралельно з цим йде процес розробки капітального ремонту об’їзної дороги, щоб зменшити навантаження на внутрішні шляхи.

Та поки керівництво міста працює над вирішенням цієї проблеми, час йде, фури продовжують завдавати лиха міській інфраструктурі. Не витримують навіть каналізаційні люки, які просто провалюються вниз під важкістю вантажівок. Тож їх довелось огородити, щоб водії на них не наїжджали.

Варто додати, що від фур потерпають не лише ізмаїльці. Мешканці портових міст Кілія та Рені також постійно жаліються на гуркіт та руйнування їхніх домівок. Псуються, звичайно, й дороги – як за межами міста, так і всередині населених пунктів.

Збільшення кількості вантажівок на півдні Бессарабії, у першу чергу, пов’язано з блокуванням росією морських портів України – більшість перевалок наразі здійснюється саме річковими операторами. На жаль, вплинути на ситуацію міська влада можливості не має – державі потрібно утримувати економіку та експортувати українське зерно. Тож місцевому самоврядуванню залишається лише докладати максимум зусиль, аби потік вантажного транспорту завдав якомога менше шкоди інфраструктурі.

"Трясемося і вдень, і вночі!": мешканці Ізмаїлу жаліються на нескінченний рух вантажівок повз їхні будинки

"Трясемося і вдень, і вночі!": мешканці Ізмаїлу жаліються на нескінченний рух вантажівок повз їхні будинки

"Трясемося і вдень, і вночі!": мешканці Ізмаїлу жаліються на нескінченний рух вантажівок повз їхні будинки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x