Подорож пустелями Дикого Заходу зі знайомим пейзажем у Buffalo Power 2: Hold and Win від Playson

0 коментарів 8046 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


image2


Життя та поведінка диких тварин цікавлять багатьох людей, особливо, якщо йдеться про приємні несподіванки у вигляді п’яти джекпотів. Тож, 1 червня 2023 року Playson видала оновлену версію популярного слота Buffalo Power 2. Але, у ньому є додатковий раунд з опцією “утримуй та вигравай”.

Взагалі, сюжет проходить на 5х3 барабанах та 20 смугах, а у верхній частині поля, справа можна побачити п’ять супер-призів. Тут пропонується почати гру з 0.20 – 100 монет при високій дисперсії та середній віддачі 95.44%. Також, машину можна запустити на офіційному казино онлайн безкоштовно та без реєстрації. 

Під час гри, користувачі побачать знайомих звірів, включно з вовками та бізонами. У цій пригоді вони матимуть змогу відчинити безкоштовні спіни, повторні обертання та головний приз. Тим часом найбільшим джекпотом у другій частині Buffalo Power є х500 до ставки.

Що пропонує Дикий Бізон 2, та за яких умов

У Buffalo Power 2: Hold and Win є 8 звичайних зображень та 4 бонусних. Якщо 3, 4 або 5 малюнків збігаються, гравцю нарахується виграш. Більш детально, у таблиці виплат:

  • Карткові символи із Покеру надають множники х0.25 – х2.5 за 3-5 іконок;
  • П’ятірка Вовків, як справжня зграя, принесе гравцю х5 до ставки;
  • Сокіл помножує прибуток у 0.25, 1.5 та 7.5 разів за збіг 3, 4 або 5 малюнків;
  • Пуми у кількості від 3 до 5 приносять х0.25 – х10;
  • Ведмідь має максимальне значення у х12.5.

Диким малюнком є Бізон, який може охопити цілу котушку. Він сплачує х0.75, х2.5 чи х12.5 за 3-5 позначок. Тим часом він здатен змінювати звичайні осередки таким чином, що утворюються корисні комбінації із високим прибутком. Також, є додаткові малюнки, які беруть участь у бонусних рівнях. Це: Північне Сяйво на тлі високого каньйону, таємнича бонусна куля та золотий Бізон-підсилювач. 

Гра має достатньо зрозумілі правила та легке управління. Тут є функції турбо-обертань, автоматичних спінів (5 – 999) та зручного вибору ставки. Після встановлення вкладу, можна тиснути на “Старт” та поринути у світ дикої природи. 

Про додаткові квести Buffalo Power 2 з “утриманням та виграшем”

image1

Якщо гравець отримає добірку з трьох іконок “Північного Сяйва”, активується 8 фриспінів. Під час обертів можуть з’явитися розширені Дикі Бізони, які подвоюють виграші. Також, вони можуть змінювати бонусні символи, що з’являтимуться на сітці під час спінів.

Щодо бонусного раунду Hold and Win, взяти участь у ньому можливо за умови надбання шести осередків таємничої кулі. Далі, активується 3 респіни, під час яких випадатимуть Бізони-підсилювачі та інші таємничі позначки. Повторна поява бонусної комбінації додає ще три респіни, при цьому, золоті символи залишаються нерухомими. 

Під кінець раунду, всі значення підсумовуються, множаться на вклад та додаються на рахунок користувача. При цьому, кожен золотий підсилювач збирає фіксований грошовий приз, або один з джекпотів. Якщо гравець заповнить всю сітку, сумма виграшу додатково множиться на два. Щодо джекпотів, їх всього п’ять: х10, х20, х50, х150 та х500.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x