Кілійську школу, де нещодавно відкрили унікальне “вишитие” подвір’я, розмалюють муралами

0 коментарів 38934 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійська опорна школа №4, яка тільки-но завершила проєкт будівництва унікального подвір’я за грантові кошти від DECIDE при співфінансуванні Кілійської міської ради, починає реалізовувати нову ідею, аби доповнити вже наявну красу закладу. Мова йде про створення муралів на лицьовій стороні будівлі, аби стіни доповнювали загальну картинку дворика. Але освітянам потрібна допомога. Яка саме, розповість “Бессарабія INFORM”. 


До своїх підписників у Facebook звернулася директорка школи Валентина Іваненко. Вона розповіла, що у працівників та учнів, зокрема колишніх, закладу є намір зробити його ще більш унікальним, прикрасивши будівлю патріотичними муралами, які доповнять викладену з тротуарної плитки “вишиванку” під ногами.

“Маємо мрію створити найатмосферніший патріотичний куточок Кілійщини”, – зазначила пані Валентина та додала, що на одній стіні захоплюватиме погляд великий патріотичний мурал, а на другій буде створено зображення воїна з крильми, де за погодженням з Кілійською міською радою, за згодою батьків загиблих та мешканців громади будуть встановлені меморіальні дошки випускникам закладу, які загинули, захищаючи державу. Наразі їх четверо – Валерій Іванов, Денис Мокану, Олексій Мозолєв та Роман Воробйов.

“Мрію маємо, ідеї маємо, художників, які погодились безкоштовно все намалювати, знайшли. Що зупиняє нас йти далі?
Кошти на матеріали!”, – пояснила Валентина Іваненко та звернулася до усіх небайдужих з проханням фінансово підтримати ідею освітян. Необхідно придбати аерозольні балончики.

“В Україні другий рік триває повномасштабна війна, від якої гинуть кращі з кращих. Ми маємо кожного дня виховувати дітей в любові до своєї країни, в пам’яті до кращих із кращих, які, на жаль, віддають своє життя на полі бою. Допоможіть створити прекрасний патріотичний простір для підростаючого покоління. Допоможіть завершити створення унікального шкільного дворика”, – зазначила директорка.

Кошти збиратиме родина Карпенко. Всі звіти та етапи реалізації будуть опубліковані на сторінках соцмереж.

Номери карток:
Монобанк
4441 1144 4833 4985 (Карпенко Тетяна Григорівна),
Приват банк
5168 7451 2896 2567 (Карпенко Олег Семенович).

Стіна №1:

Кілійську школу, де нещодавно відкрили унікальне "вишитие" подвір'я, розмалюють муралами

Стіна №2:

Кілійську школу, де нещодавно відкрили унікальне "вишитие" подвір'я, розмалюють муралами

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x