Залізничним транспортом до Рені планують доставляти до 100 вагонів аграрних вантажів кожного дня

0 коментарів 19062 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аграрії мають намір наростити передачу через новий прикордонний перехід Серпневе-1—Басарабяска в напрямку Рені до 100 вагонів із зерном на добу. Відповідний лист «Українська зернова асоціація» спрямувала до АТ «Укрзалізниця». Про це розповів заступник директора департаменту комерційної роботи товариства Валерій Ткачов під час наради із залізничниками Румунії та Молдови 16 травня, передає “Бессарабія INFORM”. 


За словами посадовця, у планах сільгоспвиробників — збільшити перевезення зернових вантажів до 100 вагонів на добу у напрямку порту Рені через новий прикордонний перехід Серпневе-1—Басарабяска.

«Наші аграрії бачать у цьому стику і порту Рені альтернативу портам Ізмаїл та Великої Одеси, де наразі блокується робота «зернового коридору». І це альтернатива транзиту через західні прикордонні переходи Польщі, Словаччини, Угорщини», — прокоментував Ткачов.

Він також розповів, що Укрзалізниця надіслала листа до залізниці Молдови.

«Ми просили розглянути можливість знижки на перевезення зернових вантажів і нафтопродуктів, а також інших номенклатур через цей стик. Сподіваюся, що молдовські колеги розглянуть цю пропозицію та підуть нам назустріч», — наголосив представник УЗ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x