В Ізмаїлі за рахунок гранту ЄС капітально відремонтують частину дороги та тротуарів по вулиці Кишинівській

1 коментар 21843 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі запланований капітальний ремонт (відновлення) проїжджої частини та тротуарів по вулиці Кишинівській за рахунок гранту Євросоюзу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію з рішенням виконкому Ізмаїльської міськради. 


Ремонтом буде охоплена не вся вулиця, а лиш її частина – від вул. Болградська до вул. Покровська, від вул. Бендерська до вул. Флотська зі суміжними вулицями.

Управління житлово-комунального господарства міськради отримало доручення від виконкому розробити проєктно-кошторисну документацію даного об’єкта будівництва.

Роботи проводитимуться в рамках транскордонного проєкту «CBConnect-Trans – Розвиток інтермодального сполучення за маршрутом Ізмаїл-Орлівка-Ісакча-Тулча», який фінансується за рахунок гранту Євросоюзу за спільною програмою «Румунія – Україна 2014-2020». Цей інфраструктурний проєкт, який має бути реалізований до кінця 2023 року, має на меті розвиток пасажирського сполучення та транспортної інфраструктури для продовження зближення українського та румунського Подунав’я.

Для міста Ізмаїл цей проєкт важливий можливістю капітально відремонтувати частину під’їзної дороги до пасажирського терміналу з облаштуванням паркування автотранспорту, а також створення в межах набережної Луки Капікраяна № 4 невеликої стоянки (приблизно на 12 місць) для маломірних суден (в тому числі, тих двох на 12 та 32 пасажирські місця, які будуть придбані та виконувати пасажирські перевезення). Нові судна виконуватимуть регулярні рейси між Ізмаїлом та Тулчею та зможуть оживити саме пасажирську складову сполучення між цими містами.

Нагадаємо, масштабні роботи з капітального ремонту вулиці Кишинівська в Ізмаїлі стартували ще у 2017 році. З того часу тут вдалось відремонтувати більшу частину колись розбитої дороги і тротуарів, але на всю вулицю фінансування не вистачило. Маємо сподівання, що за допомогою європейських коштів питання з ремонтом цієї важливої міської транспортної артерії вдасться остаточно закрити.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
летучая мышь
летучая мышь
11 месяцев назад

Интересно, когда будут укладывать на тем улицах где никогда не было дороги. Люди за свои деньги кто шлак кто щебёнку подкидывал. Ремонтируют там где это необязательно. В стране разруха, а абрам с командой продолжает гребсти, подписывая левые акты приёмки.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x