Відголоски закриття ізмаїльської психлікарні: у Багатому психічно неврівноважена жінка ходила по селу з ножем і кидалась на людей

0 коментарів 22059 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 9 травня, в Ізмаїлі знадобилась допомога поліцейських для “приборкання” госпіталізованої до медзакладу психічнохворої жінки з села Багате Саф’янівської громади , яка поводила себе дуже буйно. 


Місцева жителька 57 років перебуває на обліку у лікарів-психіатрів. Протягом останнього тижня вона поводила себе дуже агресивно, погрожувала перехожим у селі, кидалась на людей і ходила до магазину з ножем.

Хвору госпіталізувати до медичного закладу Ізмаїлу. Медичним працівникам знадобилась допомога і супровід поліції, аби доправити її до Білгород-Дністровської психіатричної лікарні.

Нагадаємо, у 2019 році в Ізмаїлі закрили психлікарню (психіатричне відділення Дунайської обласної лікарні). З тих пір у місті почастішали випадки неадекватного поводження громадян. Із найпримітнішого. Декілька років тому ізмаїльському меру разом з Нацгвардією, патрульними і ДСНС довелось знімати з дерева чоловіка, який намагався “врятувати дерево” на центральному бульварі від метеликів. А нещодавно містяни почали скаржитись на те, що в парку Пам’яті, в районі вулиці Клушина (біля тенісних кортів, де тренуються діти) і біля колишнього ринку “Росинка” на проспекті Миру з’явився ексгібіціоніст, який чіпляється до неповнолітніх дівчат та жінок.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x