Стекла кров’ю у нього на очах: під Аккерманом чоловік заколов кохану ударом у серце

0 коментарів 42498 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Мологівської громади Білгород-Дністровського району заколов свою цивільну дружину ножем у серце через раптово виниклі непорозуміння під час хмільного застілля. Жінка стекла кров’ю у нього на очах. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області. 


Коли потерпіла померла, 44-річний підозрюваний усвідомив, що накоїв та побіг до сусідів дзвонити у поліцію.

З місця події поліцейські вилучили ймовірне знаряддя злочину та інші речові докази, що становлять інтерес для слідства – вони відправлені на експертизу.

«Наразі на підставі доказової бази, зібраної правоохоронцями, слідчі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі від семи до п’ятнадцяти років. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де очікує на запобіжний захід», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Стекла кров'ю у нього на очах: під Аккерманом чоловік заколов кохану ударом у серце

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x