Обірвалося життя почесного громадянина Білгорода-Дністровського, колишнього голови виконкому – Василя Кочергіна

0 коментарів 55620 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


23 травня 2023 року на 82-ому році життя перестало битися серце Почесного громадянина міста Білгорода-Дністровського – Василя Миколайовича Кочергіна. Сумну звістку повідомили у Білгород-Дністровській міській раді, передає Бессарабія INFORM.


Як зазначається, Василь Миколайович народився у Білгороді-Дністровському 29 грудня 1941 року. Закінчивши 7 класів школи №7, вступив до Їзмаїльського технікуму механізації та електрифікації сільського господарства, який закінчив з відзнакою у 1960 році. Навчався у Львівському сільськогосподарському інституті та Одеському політехнічному інституті, де отримав кваліфікацію інженера-механіка.

Свою трудову діяльність розпочав шофером-слюсарем ремонтних майстерень однієї з військових частин. Працював конструктором в конструкторському бюро, вів викладацьку діяльність у Білгород-Дністровському сільськогосподарському технікумі.

З грудня 1969 року працював на виборчих посадах у місті, а з 1976 року по 1983 рік очолював виконавчий комітет Білгород-Дністровського міської ради народних депутатів.

Багато років та сил віддав колективу Білгород-Дністровського медико-інструментального заводу, де обіймав керівні посади.

З жовтня 2000 року по грудень 2008 року працював на посадах в органі місцевого самоврядування міста Білгорода-Дністровського.

2 вересня 2008 року за високий професійний рівень та вагомий внесок у розвиток міста Василю Миколайовичу Кочергіну було присвоєне звання «Почесний громадянин міста Білгорода-Дністровського».

“Василь Миколайович був світлою, доброю, порядною та виключно принциповою людиною, вірною обраній справі. До втрати відомої людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка історії рідного міста. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати особистості, проте світлі спогади про нього завжди будуть сильнішими за смерть. В цю гірку мить висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу невимовної втрати, поділяємо горе родини, сумуємо разом з вами та схиляємо голови в глибокій скорботі”, – висловили свої співчуття у міській раді Білгорода-Дністровського.

Світла пам’ять Василю Миколайовичу!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x