Медики Ізмаїльщини назбирали на ще одне авто для ЗСУ

0 коментарів 23733 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Медики Саф’янівської громади з самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україну невтомно працюють на “своєму фронті” і знаходять в собі сили ще й допомагати армії. Вони вже надіслали нашим захисникам 10 автівок, які працюють та допомагають нашим воїнам на найгарячіших напрямках війни. А днями до Ізмаїлу пригнали ще один автомобіль для ЗСУ, який був закуплений на благодійні донати. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на генерального директора КНП Саф’янівської сільської ради “Центральна районна лікарня” Олега Садковського.

Збір коштів на дане авто для ЗСУ лікарнею було оголошено у квітні поточного року. Всього спільними зусиллями вдалося назбирати 138 440 гривень (із них на картку надійшло 107 140 гривень та 31 300 гривень готівкою). Збір закрито.

“Авто для ЗСУ вже в Ізмаїлі! Дякую своєму колективу Центральної районної лікарні, друзям та всім небайдужим, хто допоміг зібрати необхідні кошти для придбання авто. Ви найкращі!”, – написав у Фейсбуці головний медик Саф’янщини.

Він подякував керівництву та колективу Саф’янівської сільської територіальної громади, які допомогли доставити авто в Ізмаїл.

Авто пройде технічне обслуговування та найближчим часом вирушить до наших захисників.

Медики Ізмаїльщини назбирали на ще одне авто для ЗСУ

Медики Ізмаїльщини назбирали на ще одне авто для ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x