Відправили на фронт вже 10 автівок, але треба ще: Саф’янівська ЦРЛ відкрила новий передвеликодній збір на позашляховик для ЗСУ

0 коментарів 30267 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Працівники КНП Саф’янівської сільської ради “Центральна районна лікарня” вже надіслали до наших захисників 10 автівок, які працюють та допомагають на найгарячіших напрямках війни. Але потреба в транспорті залишається. Тому невтомний колектив медзакладу не зупиняється, продовжує робити добрі справи і підтримувати наших воїнів. 


На цьому тижні лікарнею було оголошений новий збір. Ціль – пікап/позашляховик.

Для тих, хто бажає допомогти та прийняти участь у зборі, відкрито карту в Укрексімбанку: 4402 7111 1397 7423 (Пріснак Тетяна, економіст ЦРЛ).

“Інакше не можемо. Бо мета одна – Перемога. І кожного дня ми втрачаємо кращих”, – пише у своєму дописі у Фейсбук про початок збору генеральний директор ЦРЛ Олег Садковський.

До слова – у головного лікаря 17 квітня день народження. Він закликає всіх, хто бажає його привітати листівкою, краще скинути кілька гривень на номер карти, який вказано вище, аби якомога швидше назбирати на необхідне авто для наших захисників.

“Для мене це буде найкращий подарунок!”, – зазначив керівник медустанови.

Благородні та добрі вчинки, тим паче зараз, на великодні свята – найкраща справа. Долучайтесь до збору! Згуртуймося та допоможемо разом!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x