Ізмаїл: вулицю Дунайську закрили для руху фур до кінця літа – альтернативний маршрут

0 коментарів 30159 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Виконком Ізмаїльської міської ради на останньому засіданні 2 травня прийняв рішення закрити рух великовантажного автотранспорту по вулиці Дунайській. Тимчасово – на чотири місяці, до кінця літа. Заборона впроваджена у зв’язку з виконанням аварійно-відновлювальних робіт на цій міській транспортній артерії, яка сильно постраждала від великого потоку фур. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на рішення виконкому, опублікованому на офіційному сайті мерії.

Згідно з ним, до 31 серпня великовантажний транспорт здійснюватиме в’їзд в місто Ізмаїл до Ізмаїльського морсокго торгівельного порту, ТОВ «Ізмаїльський елеватор», ТОВ «Нібулон» по маршруту відповідно до схеми: траса М-15 –  Аеродромне шосе – Болградське шосе – вул. Фортечна – вул. Запорозьких козаків –  вул. Білгород-Дністровська – вул. Свято-Нікольська – пр. Незалежності – вул. Портова.

Виїзд з Ізмаїлу, поки вул. Дунайська закрита для руху вантажівок, відбуватиметься за наступним маршрутом: вул. Портова – вул. Кишинівська / вул. Хотинська (регулюється знаками) – вул. Запорозьких козаків – вул. Фортечна – Болградське шосе.

Нагадаємо, до цього вулиця Дунайська була однією з ключових на маршруті руху великовантажного транспорту через місто до порту та на елеватор. Минулої весни, аби розвантажити цю транспортну магістраль, Дунайська почала працювати у режимі Головної дороги (від перетину з вулицею Січових Стрільців (колишня Некрасова) і до прохідної другого завантажувального району порту).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x