Аккерманські прикордонники не пустили в Україну іноземця-шанувальника “руського міра”

0 коментарів 21330 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аккерманські прикордонники не пропустили на територію України громадянина Молдови, який виявися шанувальником російської влади. В нашу країну іноземець прямував через пункт пропуску «Старокозаче». Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровського загону, передає Бессарабія INFORM.


Як зазначається, прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно зі співробітниками СБУ ретельно перевірили громадянина сусідньої країни.

Так, в особистому мобільному телефоні іноземця було виявлено матеріали проросійського характеру та відео, спрямовані на дискредитацію керівництва нашої держави.

За таку прихильність іноземцю в пропуску через державний кордон відмовлено та на три роки заборонено в’їзд на територію України.

Аккерманські прикордонники не пустили в Україну іноземця-шанувальника "руського міра" Аккерманські прикордонники не пустили в Україну іноземця-шанувальника "руського міра" Аккерманські прикордонники не пустили в Україну іноземця-шанувальника "руського міра"Аккерманські прикордонники не пустили в Україну іноземця-шанувальника "руського міра" Аккерманські прикордонники не пустили в Україну іноземця-шанувальника "руського міра"

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x