В Ізмаїлі розпочав роботу Кіноклуб медіапросвіти з прав людини DOCUDAYS UA

0 коментарів 11988 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


При Ізмаїльському районному відділу №2 філії «Центру пробації» розпочав свою роботу Кіноклуб медіапросвіти з прав людини DOCUDAYS UA.


Як повідомили в Ізмаїльській РВА, метою роботи Кіноклубу є використання документального кіно як інноваційного і дієвого інструменту соціально-виховної, профілактичної та правопросвітницької роботи із суб’єктами пробації, залучення  до такої роботи представників партнерських та інших організацій і волонтерів пробації як експертів.

“Використання Кіноклубу Docudays UA  у діяльності уповноважених органів з питань пробації надає можливість для встановлення позитивних взаємин з правопорушниками, надання їм допомоги, а також залучення їх до суспільного життя, що, у свою чергу, дає змогу Україні відповідати стандартам, викладеним у Правилах Ради Європи з пробації”, – розповідають творці нового проєкту.

Одною з перших презентованих картин став документальний фільм «Євромайдан SOS». Під час заходу присутні мали змогу поділитись своїми емоціями від перегляду, пригадати події Революції Гідності, обговорити вплив цих подій на нашу країну і на нашу боротьбу за свою свободу і незалежність.

Гості заходу запитували модератора клубу Людмилу Якименко про такі поняття як людська гідність, права і свободи людини, ділились своїми думками та мріями про те, якою має стати Україна після нашої перемоги.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x