Профілактичні роботи ДТЕК в Ізмаїлі: на яких вулицях міста на цьому тижні заплановані відключення електроенергії

0 коментарів 28917 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити в Ізмаїлі профілактичні роботи у межах міста, у звʼязку з чим 19 та 20 квітня на деяких вулицях заплановані відключення електроенергії.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на мерію міста.

Так, 19 квітня з 0.00 до 6.00 буде відключення електроенергії на вулицях Авраамівська, Холостякова адмірала, Бендерська, Білгород-Дністровська, Болградська, Водопровідна, Музиченка Гаврила, Героїв Ізмаїла, Грецька, Дмитрівська, Захаріаді Олександра, Семенюка капітана, Кафедральна, Кишинівська, Комерційна, Запорозьких козаків, Лісова, Володимира Великого, Флотська, Покровська, Придунайська, Торгова, Савицького, Свято-Нікольська, Соборна, Телеграфна, Захисників Зміїного, Тульчианівська, Тучкова, Хотинська, Українського фронту, Шкільна, а також на пр. Незалежності.

В цей же день, 19 квітня, з 6.00 до 17.00 заплановані роботи та будуть відключення електроенергії на вулицях Авраамівська, Холостякова адмірала, Бендерська, Білгород-Дністровська, Болградська, Винниченка Володимира, Водопровідна, Музиченка Гаврила, Героїв Ізмаїла, Грецька, Гурського Олексія, Дмитрівська, Дунайська, Захаріаді Олександра, Семенюка капітана, Кафедральна, Кишинівська, Комерційна, Запорозьких козаків, Лісова, Володимира Великого, Флотська, Покровська, Придунайська, Торгова, Савицького, Свято-Нікольська, Соборна, Татарбунарська, Телеграфна, Захисників Зміїного, Тульчианівська, Тучкова, Хотинська, Українського фронту, Шкільна, Григорія Сковороди, а також на пр. Незалежності.

У четвер, 20 квітня, з 8.00 до 17.00 буде відключення електроенергії на вул.Фортечна, Матроська, Захаріаді Олександра, Комерційна, Флотська, Свято-Нікольська.

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефонами кол-центру:

  • +38 048 705 90 90,
  • +38 068 705 90 90,
  • +38 095 705 90 90,
  • +38 073 705 90 90.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x