Південна філія АМПУ без торгів найняла для нерегулярних пасажирських перевезень фірму бізнесмена, якого підозрюють у викраданні людей

0 коментарів 23841 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Південна філія АМПУ Міністерства інфраструктури України без торгів найняла для нерегулярних пасажирських перевезень транспортну компанію бізнесмена Сурена Сардаряна, якого підозрюють у викраденні людей та вимаганні.


Про це повідомляє “368.media” з посиланням на матеріали ProZorro.

Як пишуть журналісти видання, у лютому 2023 року філія АМПУ оголосила тендер з нерегулярних пасажирських перевезень. Це було потрібно для перевезення робітників з міст Одеса, Южний та інших. Очікувана вартість складала 7,39 млн гривень без НДС.

На тендер подалося тільки автотранспортне підприємство «Північ Транс». Більше учасників не було. Компанія запропонувала свої послуги всього на три тисячі гривень дешевше початкової ціни. Посадовці АМПУ уклали з ними контракт.

«Північ Транс» — одна із компаній Сардаряна. Більшість підприємств оформлені на його дружину Каріне Сардарян.

Бізнесмена Сурена Сардаряна  підозрюють у викраденні людей (ч.3 ст.146 КК), вимаганні (ч.4 ст.189 КК ) та підробці документів (ч.3, ч.4 ст.358 КК). Офіційні претензії з боку силовиків до колишнього міліціонера Сардаряна та його компаньйона — оголошеного в розшук президента Одеської обласної федерації боксу Халіда Мусаєва  було висунуто наприкінці листопада 2022 року. Згідно фабули справи, партнери по бізнесу є ватажками потужного організованого злочинного угруповання, що спеціалізувалося на рекеті та інших кримінальних звитягах.

Південна філія АМПУ без торгів найняла для нерегулярних пасажирських перевезень фірму бізнесмена, якого підозрюють у викраданні людей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x