Є постраждалі та загиблі, серед них дитина – росія завдала нового масованого удару по Україні ракетами та БПЛА

0 коментарів 17712 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вранці 28 квітня росія атакувала територію України ракетами та БПЛА. Мішенями терористі знову стали мирні люди об’єкти – відомо про попадання в житлову багатоповерхівку в Умані Черкаської області та Дніпрі. А над Києвом працювала ППО та збила 11 ракет.


“Унаслідок ракетного удару по Умані пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинки. В одному з них знищено цілий під’їзд. Під завалами залишаються люди. На жаль, є постраждалі та загиблі, серед них – дитина”, – йдеться у повідомленні президента Володимира Зеленського.

Президент додав, що у Дніпрі обстріл росіян забрав життя дитини. Він висловив співчуття всім, хто втратив своїх рідних і близьких через російський терор.

Також Зеленський подякував Повітряним силам та усім, хто допомагає долати наслідки атак РФ та усім, хто захищає українців.

“Цей російський терор має отримати справедливу відповідь від України та світу. І отримає. Кожна така атака, кожне зло проти нашої країни й людей наближає державу-терориста лише до провалу й покарання, а не навпаки, як вони думають”, – наголосив очільник країни.

В місті Умань Черкаської області внаслідок ракетного удару росіян загинули дев’ять людей, ще 17 дістали поранення.

Такі дані станом на 9:02 оприлюднив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. “На жаль, вже є шість загиблих внаслідок ракетних обстрілів. Ще дев’ять – у лікарні. Рятувальна операція триває”, – уточнив він деталі.

Перед цим у МВС повідомляли, що станом на 8:30 було відомо про чотирьох загиблих і 17 поранених. “Трьох дістали з-під завалів. Ще одна людина померла в лікарні”, – уточнили в МВС і додали,що врятувати вдалося трьох дітей.

“Пошуково-рятувальні роботи тривають”, – додав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Загалом окупанти запустили з акваторії Каспійського моря територією України 23 крилаті ракети, 21 з яких було збито.

Є постраждалі та загиблі, серед них дитина - росія завдала нового масованого удару по Україні ракетами та БПЛА

Є постраждалі та загиблі, серед них дитина - росія завдала нового масованого удару по Україні ракетами та БПЛА

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x