Удар відплати за Брянськ: у міноборони рф прокоментували сьогоднішню ракетну атаку по Україні

0 коментарів 18819 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У російському Міноборони визнали, що здійснили черговий ракетний терор по Україні. Удари по цивільній інфраструктурі окупанти трактують як так звану “помсту за теракт в Брянській області”.


Про це із посиланням на російські пропагандистські ЗМІ, які цитують Міноборони РФ, повідомляє РБК-Україна.

“У відповідь на терористичні акції у Брянській області Збройними Силами Російської Федерації завдано масованого удару відплати”, – йдеться в повідомленні.

Також у Міноборони РФ визнали, що під час атаки проти мирних міст України використало гіперзвукові ракети “Кинжал” та зухвало додали, що “мета удару відплати була досягнута”.

Росіяни звітують про нібито враження об’єктів української військової інфраструктури в той час, як від сьогоднішніх ударів знову потерпала українська енергетика.

Вночі проти 9 березня армія ворога завдала масованого ракетного удару по об‘єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України. Ворог дійснив 81 пуск різних ракет, а також вісім пусків безпілотників Shahed. Українськими захисниками із 48 крилатих ракет Х-101/Х-555, “Калібр” знищено 34 крилаті ракети, а також 4 дрони-камікадзе.

Внаслідок чергової масованої ракетної атаки російськими окупантами по території України у Львівській області п’ятеро загиблих, Запорізька АЕС знеструмлена, а 40% Києва без тепла. Світла, води та опалення немає у Харкові.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x