У російській Держдумі закликають, що прийшла пора “офіційно” воювати з Україною

0 коментарів 23139 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Держдумі пропонують негайно починати вести справжню війну з Україною. Після інциденту в Брянській області РФ член думського комітету з оборони, колишній командувач 58-ї армії, генерал-лейтенант Віктор Соболєв закликав офіційно оголосити війну Україні. Про це він заявив у розмові з росЗМІ.


Жодних червоних ліній щодо України у нас не залишилося. І нам вже абсолютно точно потрібно закінчувати спеціальну військову операцію та починати вести справжню війну. Зі знищенням засобів та об’єктів комунікацій, з висвітленням доставок озброєнь, і зробити це треба було давно, – заявив військовий.

Також він додав, що на тлі активізації диверсійних груп необхідно терміново зміцнити кордони, насамперед на “нових територіях”.

Водночас український журналіст Андрій Цаплієнко вважає, що оголошення війни Україні ускладнить відносини Росії з Китаєм, бо поки вона веде т.зв. “спеціальну військову операцію”, Китай може грати в гуманітарну допомогу без ризику нарватися на санкції з боку Заходу.

Якщо ви оголосите війну, для нас нічого принципово не зміниться. А ось вам точно перестануть продавати всі ці електронні ніштяки для ваших “калібрів”, які ви завозите за сірими схемами”, – упевнений Андрій Цаплієнко.

Нагадаємо, що відповідальність за інцидент у Брянській області взяв на себе Російський добровольчий корпус, який заперечує інформацію про взяття заручників або заподіяння шкоди мирним мешканцям.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x