Ремонтні бригади «Укренерго» та ДТЕК ліквідовують наслідки нічних обстрілів на Одещині. У Бессарабії – більшість громад вже зі світлом

0 коментарів 15633 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині ремонтні бригади «Укренерго» та ДТЕК ліквідовують наслідки нічних обстрілів. Допоки триватиме відновлення енергосистеми, світло постачатиметься відповідно до графіків стабілізаційних відключень. 


Про це повідомили у ДТЕК.

Як повідомляла “Бессарабія INFORM”, внаслідок ​​масованої ракетної атаки росіян минулої ночі було пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури в Одеській області. Через це вночі була знеструмлена частина Одещини.

“Ремонтні бригади “Укренерго” та ДТЕК вже ліквідовують наслідки обстрілів. Допоки триватиме відновлення енергосистеми, світло постачатиметься відповідно до графіків стабілізаційних відключень, які розміщені на сайті ДТЕК Одеські електромережі“,  – сказано в ранковому повідомленні ДТЕК.

Зазначимо, що після нічної атаки світло вже почало поступово повертатися в оселі мешканців Одещини. Зокрема, після багатогодинного відключення електроенергії у тисяч споживачів таких населених пунктів Бессарабії, як Ізмаїл, Білгород-Дністровський, Кілія зранку, після відбою повітряної тривоги, енергопостачання вже відновлено.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x