На внутрішніх водоймах Одещини відкрито навігацію для суден флоту рибної промисловості, але є винятки – де в Бессарабії заборонено виходити на воду

0 коментарів 28647 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На внутрішніх водоймах Одеської області відкрито навігацію для суден флоту рибної промисловості, за винятком Малого Аджалицького лиману, південної частини Дністровського лиману, Будацького лиману, озер Шагани, Алібей, Бурнас, а також окремих ділянок Дністра та Дунаю і озера Сасик.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на офіційну інформацію Одеського рибоохоронного патруля.

Повідомляється, що вихід плавзасобів дозволяється виключно у світлий час доби суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність на підставі дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах), дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, в режимі СТРГ (спеціальних товарних  рибних господарств).

Водночас у профільному відомстві наголошують, що вилов водних біоресурсів необхідно здійснювати з урахуванням безпекової ситуації, а також з обов’язковим дотриманням природоохоронного законодавства.

Детальніше про навігацію плавзасобів флоту рибної промисловості можно дізнатися у спільному наказі Одеської ОВА та Оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» від 06.03.2023 № 3 (офіційний документ – дивіться нижче).

Як повідомлялось раніше, Одеською ОВА та командувачем оперативно-стратегічного угруповання військ  підписаний спільний наказ щодо відкриття додаткових ділянок для риболовства на річці Дунай з урахуванням безпекової ситуації.

На внутрішніх водоймах Одещини відкрито навігацію для суден флоту рибної промисловості, але є винятки - де в Бессарабії заборонено виходити на воду На внутрішніх водоймах Одещини відкрито навігацію для суден флоту рибної промисловості, але є винятки - де в Бессарабії заборонено виходити на воду

На внутрішніх водоймах Одещини відкрито навігацію для суден флоту рибної промисловості, але є винятки - де в Бессарабії заборонено виходити на воду

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x