Нові фідерні маршрути на Дунаї: стартували контейнерні перевезення з Констанци до Ізмаїлу

0 коментарів 21708 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Дунаї стартував новий міжнародний маршрут – контейнерні перевезення з Констанци до Ізмаїлу та назад. Раніше такий сервіс почав працювати в напрямку порту Рені. Такий новий фідерний сервіс запустили між Україною та Румунією. Про це повідомляє експедиторська компанія «Ітеріс» в коментарі виданню Центр транспортних стратегій.


Українські приватні компанії «Ітеріс» та United Global Logistics спільно з держстивідором «Ізмаїльський морський торговельний порт» запустили новий фідерний сервіс між Україною та Румунією, а саме між Ізмаїлом та Констанцєю.

Минулого тижня контейнеровоз T-MOON доставив до Ізмаїла першу партію контейнерів з румунського порту Констанца.

Судно T-MOON буде заходити в порти Ізмаїл та Констанца в середньому раз на тиждень. Один круговий рейс триває близько 6-8 діб, в один бік — близько 3-4 діб, залежно від погодних умов.

T-MOON здатне перевезти за один рейс в один бік до 170 контейнерів.

Наразі новий фідерний маршрут обслуговує один контейнеровоз. А подальше збільшення флоту залежатиме від об’ємів перевезень.

Фідерний сервіс Констанца-Ізмаїл працюватиме паралельно з рейсами Констанца-Рені, запущеними наприкінці 2022 року.

Також нагадаємо, що один з найбільших у світі контейнерних перевізників Moller-Maersk відновив пряме бронювання в Україну з усього світу. Для цього запустили нове щотижневе баржеве сполучення з порту Констанца до українського порту Рені.

Зазначимо, фідерні перевезення – морські перевезення на невелику відстань між, щонайменше, двома портами з метою згрупування (розподілу) вантажів.

Нові фідерні маршрути на Дунаї: стартували контейнерні перевезення з Констанци до Ізмаїлу

Нові фідерні маршрути на Дунаї: стартували контейнерні перевезення з Констанци до Ізмаїлу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x