Як голови громад Бессарабії та керівництво області привітали жінок із 8 Березня

0 коментарів 32427 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голови громад Бессарабії опублікували свої привітання жінкам із Міжнародним жіночим святом, який відзначається 8 березня. У своїх зверненнях вони наголосили на важливій ролі, яку жінки відіграють у житті суспільства, і висловили подяку за їхній неоціненний внесок у розвиток регіону. Кожен очільник громад висловив побажання жінкам міцного здоров’я, щастя та успіху в їхньому особистому та професійному житті, а також побажав їм душевного тепла та любові від близьких і рідних. Бессарабія INFORM зібрала привітання мерів найбільших громад Бессарабії. 


В’ячеслав Чернявський, голова Кілійської громади

Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки!

Вітаю Вас зі святом краси і любові – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу. Вона одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю.

Попри складну ситуацію в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Своєю мудрістю Ви, оминаєте гострі кути, зберігаєте мир і спокій вдома, любов’ю до людей і до праці будуєте майбутнє. Нехай життя буде вічною весною, а настрій, як сонячне літо! Нехай у душі ніколи не буде місця розчаруванням, а на серці завжди буде спокій та тепло!

Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, радості, весняного настрою, родинного достатку, творчого натхнення, успіхів і звершень у всіх ваших благородних справах! Великого жіночого щастя Вам, добра і любові! Нехай усі ваші турботи будуть приємними, а весна дарує лише радість та мир.

Андрій Адрамченко, мер Ізмаїла

Дорогі наші жінки!

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі і сердечні вітання з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
 
Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України, Ви поряд з чоловіками стоїте на лініях вогню, забезпечуєте міцний тил та надійну опору.
 
Приймаючи виклики воєнного часу, Ви дбаєте про домашній затишок та родинне благополуччя, навіть коли не вистачає світла, опалення, води та зв’язку.

Саме в Вас ми знаходимо надійну підтримку, віру, надію та любов, що спасають життя, надають сил та впевненості у нашій Перемозі!

Берегині українського роду, Ви – найкращі і найсміливіші жінки у світі. Не вистачить слів, що виказати нашу вдячність за Ваші доброту, сердечність та милосердя, які роблять нас людьми та спасають наші життя.

Дякуємо, що стоїте поруч, мотивуєте та надихаєте.

Від усієї душі бажаю, щоб у Ваші серця разом з мирним небом найскоріше повернулись спокій та радість, щоб назавжди забулись тривоги та жахи, щоб знову з’єднались сім’ї, щоб повернулись додому наші Захисники!

Ми обов’язково здобудемо нашу Перемогу і помстимося усім ворогам, що змусили плакати і страждати українських жінок. Хай Україна і цілий світ будуть такими, якими Ви їх мрієте бачити.

Перемоги та миру усім нам! Слава українським жінкам! Слава Україні!

Родіон Абашев, голова Ізмаїльської районної військової адміністрації

Дорогі наші жінки!

Шановні, любі, рідні!

Весна знову принесла одне за найчарівніших свят – Міжнародний жіночий день. Та другий рік поспіль ми зустрічаємо його в умовах повномасштабної війни росії проти України…

До 24 лютого минулого року ми в цей день дарували Вам всі квіти світу та зізнавались у великій шані та любові до вас.

Наші почуття не зникли – і сьогодні ми з безмежною любов’ю вітаємо вас зі святом весни!
Та війна все ж внесла свої корективі: ви довели, що ви – мужні, стійкі, віддані Україні та здатні робити все для підтримки наших ЗСУ та заради Перемоги.

Так, і Перемога – жіночого роду. І ми чекаємо на неї, тому що вона поверне всім щастя, а вам – легкість поступу, чарівний сміх та вміння власними мріями надихати чоловіків на великі звершення.

Україна переможе!

Тому що вона – наша єдина та люба, наша дійсність та наше майбутнє, наше щастя та наша доля.

Зі святом! Все буде Україна!

Віталій Граждан, мер Білгород-Дністровського

Тендітні, ніжні і водночас сильні й мудрі, прекрасні наші Аккерманки, прийміть найщиріші привітання зі святом Весни – з 8 березня!

Вам, підвладно все – ви навчаєте та виховуєте, ви лікуєте, ви будуєте, ви пишете книжки, досягаєте вершин в науці чи спорті, успішно керуєте вами створеним бізнесом, стоїте на варті закону й правопорядку та бороните від ворога нашу державу. Своєю чарівністю та красою ви осяюєте кожний день, кожну мить. Беззаперечно віримо у справжню теплу мирну весну, яка неодмінно настане і перемога добра над злом обов’язково буде!

Бажаю, щоб ця весна принесла приємні емоції, душевне тепло, довгоочікуваний мир та спокій. Нехай виправдовуються всі сподівання. Великого жіночого щастя вам, любі жінки, добра і любові!

Сергій Парпуланський, голова Арцизької громади

Жінка в усі часи була і залишається еталоном добропорядності і щиросердності, працелюбства і скромності, мудрості і терплячості.

Сучасна жінка це – жінка-борець, яка може усе!

Вона вірить у себе, у країну, у ЗСУ, у Перемогу

Вона не зупиняється ні перед чим, впевнено крокуючи у майбутнє!

Бо знає, що Вона несе красу, впевненість, продовження роду, досягнення, надію, підтримку і перемогу!

Зі святом, вас, наші рідні, кохані, шановні, прекрасні жінки!

Нехай усі ваші турботи будуть приємними, а весна дарує лише радість та мир!

Ігор Плехов, голова Ренійської громади

Дорогі наші жінки, найпривабливіші, найчарівніші та найдобріші! Любі наші дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі!Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята весни, ніжності та кохання – 8 Березня.

Міжнародний жіночий день є символом усього найкращого в нашому житті — великої сердечності, повної доброти, безмежного кохання, яскравої радості й міцного тепла.

Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідні терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких так часто не вистачає нам, чоловікам.

Щиро бажаю вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Щоб кожен день вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки й душевний комфорт!

Хай ваші серця належалить тим, хто любить і обожнює вас, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку!

Хай буде спокій і достаток у ваших сім’ях, хай сонце завжди зігріває ваші душі, а вдома та на роботі зустрічають розуміння і підтримка чоловіків!

Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і чарівними! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому!

Зі вятом!

Сергій Димитрієв, Болградський міський голова 

Шановні, любі, дорогі жінки!

Від щирого серця прийміть привітання зі святом 8 Березня та побажання міцного здоров’я, любові, наснаги, щасливої жіночої долі та мирного неба над головою!

Нажаль, сьогодні ми не можемо в повній мірі привітати вас так, як робили це до війни. Дякую вам за те, що попри всі негаразди, ви проявляєте неабияку мужність, знаходите сили в себе та даруєте віру в найкраще оточуючим.

Всією душею сподіваюсь, що незабаром наступить час, коли ми переможемо, та, як у старі добрі часи, чоловіки, сини та діти повернуться з війни та привітають вас з прекрасним весняним святом.

Зі святом, дорогі жінки! З 8 Березня!

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура

Дорогі, милі, чарівні наші жінки!

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня

Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання, радості та тепла. Але, сьогодні, це свято затьмарює російська агресія.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у захист та розвиток нашого району і всієї країни. Серед вас є військовослужбовці, суспільні діячі і керівники великих підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і поліцейські, діячі культури і службовці… Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку.

Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління українські традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що Україна обов’язково буде врятована від ворога та переможе.

Від всієї душі бажаю Вам здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у Вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай Вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви. Миру та добра Вам!

Начальник Одеської обласної військової адміністрації, полковник Максим Марченко

ДОРОГІ УКРАЇНКИ, МИЛІ ПАНІ, ЧАРІВНІ ОДЕСИТКИ!

Від усієї душі вітаю вас з прекрасним святом 8 Березня – зі святом весни, надії та любові! Своєю чарівністю, добротою, чуйністю ви прикрашаєте світ, наповнюєте його теплом і добром. Своїм інтелектом і працею, своєю волею і наполегливістю ви перетворюєте його на краще, робите більш досконалим і справедливим.

Ваша ніжність і душевна витонченість поєднуються у вас із незламністю і міцністю характеру. Особливо потужно та гідно ви продемонстрували це усьому світові зараз – у часи війни. 

Українські жінки стали високим взірцем відданості своїй країні на полі бою з підступним ворогом, у мобілізації народу на захист рідної землі, в організації потужного волонтерського руху. Ваша самопожертва і висока гідність запалює і надихає, підносить і не дозволяє зламатись.

Особливі вітання надсилаю усім жінкам, які нині у Збройних силах України. Ви – наші героїні і наші захисниці! Нехай ваша служба буде безпечною, а побратими і посестри вас поважають і підтримують на полі бою. 

Добра вам і миру, кохання і безмежного щастя. Залишайтеся такими ж променистими та чарівними. Спасибі вам, що прикрашаєте наше життя своєю присутністю!

Слава Україні і її жінкам!

Щиро і з повагою!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x