На трасі Одеса-Рені облаштують майданчики для відстою транспорту, а також розширять окремі ділянки дороги

0 коментарів 35451 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На міжнародній трасі Одеса-Рені планується облаштувати майданчики для відстою транспорту, а також розширення окремих ділянок дороги. Відповідну інформацію журналісту Новини.LIVE повідомив в.о. начальника САД в Одеській області Андрій Донченко.


За його словами, в Службі автомобільних доріг вже почали готувати проєкти відповідних об’єктів. Нині їх завдання – відведення земельних ділянок для майданчиків та проєктування доріг, які забезпечать безпечний та швидкий рух транспорту. Донченко наголосив, що одна із проблем цієї траси це не тільки перевантаження, але й відсутність місць для відстою в межах цієї дороги. На побудованих майданчиках водії зможуть зачекати на свою чергу і дістатися до КПП або у порт.

Крім будівництва майданчиків, на трасі Одеса-Рені планується ще один проєкт – розширення окремих ділянок дороги. Ця міра є вимушеною, оскільки дорогу ремонтували та будували з розрахунку експлуатації в мирний час. Однак, транспортний потік на ній збільшився в кілька разів.

Андрій Донченко розповів, що у планах розширення найінтенсивніших ділянок руху, зокрема: “КПП Одеса (в’їзд до Одеси) – Маяки”, “Ізмаїл-Рені”, “Кирнички-Ізмаїл”.

САД планує презентувати ремонт цих ділянок як проєкти Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури України. Також можливо, до їх реалізації вдасться залучити європейських партнерів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x