Житель Білгород-Дністровського району, який нетверезим вкрав сусідське авто та перекинувся на ньому, отримав вирок суду

0 коментарів 16551 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Згідно вироку суду, 22-річний молодий чоловік, який у червні минулого року перебуваючи у нетверезому стані, вкрав чужий автомобіль та скоїв на ньому ДТП у Білгород-Дністровському районі, проведе за гратами шість років.


Як повідомляла “БІ”, подія сталася у Лиманській громаді Білгород-Дністровського району. Нетверезий молодик, прогулюючись селом, біля воріт односельця помітив незачинений «ВАЗ» із ключами в замку запалення. Скориставшись ситуацією, він сів за кермо і поїхав геть, однак вже за кілька десятків метрів, не впорався з керуванням і допустив перекидання автомобіля. Не зазнавши значних тілесних ушкоджень, крадій вийшов з автомобіля і пішов додому.

За декілька годин правоохоронці затримали зловмисника. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала, що він був нетверезий. Тож, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу, відносно чоловіка правоохоронці склали адміністративні матеріали за статтями 130 та 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом поліцейські розпочали провадження, що передбачено ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Під час слідства поліцейські з’ясували, що фігурант має судимості за вчинення грабежу, поєднаного з насильством, та хуліганства і саме перебував на іспитовому терміні.

“Слідчі висунули чоловіку обвинувачення в незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, що передбачено вищезгаданою статтею ККУ, й скерували обвинувальний акт до суду. Розглянувши матеріали провадження, дослідивши докази, суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі», – зазначили у поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x