Затриманого за корупцію замкомандира військової частини Нацгвардії з Ізмаїлу відсторонили від служби і помістили під варту – офіційний коментар НГУ

0 коментарів 42309 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Південне Одеське територіальне управління Нацгвардії надало офіційний коментар щодо затримання заступника командира по роботі з особовим складом військової частини 3058 Національної гвардії України, яка дислокується в Ізмаїлі.


Як стало відомо “Бессарабії INFORM”, наразі він відсторонений від виконання службових обов’язків. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

“Наразі іде досудове слідство. Деталі не розголошуються в інтересах ведення слідства, в рамках якого зі свого боку, ми надаємо всю необхідну інформацію. Звинувачена особа відсторонена від виконання службових обов’язків та обрано запобіжний захід тримання під вартою. За результатами слідства винні будуть притягнуті до відповідальності згідно із чинним законодавством. Зі сторони командування Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України докладається максимум зусиль задля недопущення надалі подібних ганебних дій зі сторони військовослужбовців”, – сказано в офіційному повідомленні Південного Одеського територіального управління НГУ.

Нагадаємо, 2 лютого співробітники СБУ спільно з ДБР під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону затримали в Ізмаїлі заступника командира по роботі з особовим складом військової частини 3058 Національної гвардії України. Майор вимагав хабар від вдови нацгвардійця з Ізмаїлу за не перешкоджання в оформленні одноразової грошової допомоги, що гарантована державою родині військовослужбовця, який загинув під час бойових дій. Ізмаїльський боєць загинув в березні минулого року в Донецькій області, в районі Маріуполя.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x